به گزارش پایگاه خبری خبرپردازان به نقل از روابطعمومی استانداری سیستان و بلوچستان، محمد کرمی در بازدید از پارک علم و فناوری استان اظهار داشت: استان سیستان و بلوچستان دارای دو منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.
وی با تاکید بر حضور شخص مدیران دستگاهها در جلسات بیان داشت: کارکنان دولت باید تسهیلگر امور باشند، کسانی که موانع ایجاد میکنند باید شناسایی با آنها برخورد و درصورت لزوم از بدنه خارج شوند.
محمد کرمی بر توسعه شرکتهای دانش بنیان تاکید کرد و افزود: در پارک علم و فناوری باید محصولات تجاریسازی گردد و سرمایهگذاری برای تولید انبوه انجام و سپس از مجموعه پارک علم و فناوری خارج شود.
استاندار با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاهها اذعان کرد: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهرهمندی از شرکتهای داخل استان انجام شده و به دستگاهها نیز برای بهره گیری از شرکتها و مجموعههای داخل استان تاکید گردیده است.
کرمی به حضور مدیران کل و مجموعه مدیران شهری جهت آشنایی با توانمندی مجموعه های پارک علم و فناوری برای بهره گیری از توانایی مجموعهها در مدیریت، طراحی و …تاکید کرد.
وی تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت در مجموعه شرکت های دانش بنیان بسیار مهم است این شرکت ها تاثیر مهمی در زمینه اقتصادی و تولید ثروت دارند.
استاندار اذعان کرد: حضور شرکتهای دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکتهای مختلف در این حوزه ها و بهره گیری از ظرفیتهای نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه های متنوع دست خواهیم یافت.
وی با اشاره به حضور شرکتهای توزیع از استانهای دیگر در این استان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوزهای که مختص استان سیستان و بلوچستان است داریم که با توجه به این پتانسیلها میتوان شرکتهای توزیع را در داخل استان ایجاد نمود.
کرمی با بررسی دلایل عدم تشکیل شرکتهای دانش بینان در استان افزود: دانشگاهها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا ننمایند.
استاندار تصریح کرد: از جوانان به خصوص جوانان خوش استعداد این استان انتظار میرود که در تشکیل شرکتهای دانش بنیان و تعاونیهای دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.
وی به اهمیت پتانسیل و آموزشهای انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال و جنوب، حضور کشورهای آسیای میانه و همچنین کشورهای اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهرهبرداری کنیم.
استاندار در پایان به همکاری بانکها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل ها، طراحی و برنامه ریزی دقیق کارها و برگزاری جلسات با حضور بانک ها، مدیران کل و مجموعه اعضا پارک علم و فناوری تاکید کرد.
Sunday, 20 April , 2025