زاهدان -خبرپردازان- در رویداد روستای نوفن چگونگی انتقال دانش و فن به کسب کارهای روستایی در سیستان و بلوچستان بحث و هم اندیشی شد.

به گزارش پایگاه خبری خبرپردازان  ،سرپرست دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان در این رویداد گفت:طرحهای اشتغال روستایی بر اساس شرایط روستاها و پتانسیلهای بالقوه که در زمینه های مختلف دارند اجرایی خواهد شد.

 

بتول دانش شهرکی گفت: یکی از راههای توسعه و ماندگاری و مهاجرت معکوس به روستاها ایجاد کسب و کارهای نوین و تغییر فرهنگ کارآفرینی با توجه به کمبود برخی منابع در روستاها است.

 

وی افزود: طرح روستای نوفن با همکاری و هم افزایی کارگروه اشتغال استان، دستگاههای اجرایی و صندوق کارآفرینی امید و بر اساس اسناد بالادستی استان در حوزه اشتغال و سرمایه گذاری به صورت عملیاتی اجرا خواهد شد.

 

دانش شهرکی تسریع کرد: صندوق کارآفرینی امید به عنوان حلقه میانی، تامین تسهیلات این طرح را بر عهده خواهد داشت.

 

این رویداد با حضور سرپرست دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری، مدیر کل توسعه و کسب و کار صندوق کارآفرینی امید کشور و مدیران استانی این صندوق و کارآفرینان نمونه استان در زاهدان برگزار شد.

 

 

 

استاندار سیستان و بلوچستان هم در جلسه قرارگاه توسعه اشتغال دانش بنیان استان با اشاره به افتخاراتی که این استان در حوزه پژوهش و فناوری دارد، گفت: هیچ مانعی نمیتواند جلوی حرکت رو به رشد و توسعه ای این استان را بگیرد.

 

حسین مدرس خیابانی افزود: رتبه‌بندی و ارزیابی 110 دانشگاه کشور توسط گروه رتبه‌بندی ISC انجام گرفت؛ نتایج این ارزیابی در جلسه 958 شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 1401/08/15 تأیید و مصوب شد که رتبه مطلق هر دانشگاه اعلام شد.

 

وی افزود: در رتبه‌بندی سال 1400-1399، مجموعاً تعداد 110 دانشگاه حضور داشتند که اطلاعات آنها بررسی و ارزیابی شد و بر اساس مأموریت، دانشگاه‌ها دسته‌بندی‌شده و در رتبه‌بندی قرار گرفته‌ که دانشگاه سیستان و بلوچستان رتبه ۱۶ را در بین ۷۴ دانشگاه جامع کشور به خود اختصاص داده است.

 

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بر اساس آخرین ارزیابی انجام گرفته توسط دانشگاه استنفورد با استفاده از داده‌های پایگاه اسکوپوس، ۵ تن از اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان در بین دو درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۲ قرار گرفتند.

 

وی با تاکید به لزوم برنامه ریزی در خصوص تبدیل پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان به قطب نوآوری و استارتاپ منطقه جنوب شرق کشور افزود: پارک علم و فناری سیستان و بلوچستان به عنوان پارک برتر کشور شناخته شده است.

 

مدرس خیابانی ادامه داد: عملکرد پارک علم و فناوری باید به تولید کالا یا خدمات تبدیل شود.

 

وی با اشاره به افتخارات استان در حوزه پژوهش خاطرنشان کرد: امروز با افتخاراتی که در حوزه پژوهش و فناوری داریم هیچ مانعی نمیتواند جلوی سیستان و بلوچستان را برای رسیدن به توسعه بگیرد.

  • نویسنده : پوریا ریگی