به گزارش پایگاه خبری خبرپردازان ، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت : با توجه به فاصله کوتاه بین وعده افطار و سحری در سال جاری و دید و بازدیدهای ایام عید، بسیاری از افراد احتمالاً تا سحر بیدار میمانند.
وی بیان کرد: وعده سحری باید بهطور کامل و متعادل تهیه شود و شامل تمامی گروههای غذایی مورد نیاز بدن باشد تا انرژی کافی برای ساعات طولانی روزهداری تأمین شود.
دکتر احمد اسماعیل زاده بیان داشت : وعده سحری از اهمیت ویژهای برخوردار است، زیرا باید نیاز بدن را برای ۱۲ تا ۱۵ ساعت تأمین کند، افرادی که بدون صرف سحری روزه میگیرند، اشتباه میکنند، زیرا این کار میتواند منجر به کمبود انرژی و مواد مغذی شود.
وی اظهار کرد: همانطور که ناهار را به عنوان یک وعده غذایی کامل مصرف میکنیم، سحری نیز باید شامل تمامی گروههای غذایی ضروری بوده و بهطور متعادل و مقوی تهیه شود تا انرژی مورد نیاز بدن در طول روز تأمین شود.
وی تصریح کرد: وعده سحری باید مشابه وعده ناهار باشد و شامل برنج، نان، سبزیجات، ماست، خورشت و مواد پروتئینی شود؛ مصرف یک وعده میوه در سحر توصیه میشود تا تعادل غذایی حفظ شود.
Monday, 7 April , 2025