به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر پردازان فرمانده سپاه سلمان استان در دوازدهمین اجلاسیه سالانه مجمع بسیجیان استان که در تالار امام رضا علیه السلام دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد با اشاره به فرازهایی از بیانات رهبری انقلاب مبنی بر بسیجی می تواند دستگاههای مسئول را در جهت دهی هدف گذاری و عمل یاری دهند گفت: صاحب نظران و اندیشه ورزان و متخصصان انقلابی و بسیجی باید پرچم مطالبهگری را در دست داشته باشند زیرا چنانچه زمین بگذارند امکان دارد این پرچم را افرادی که هدف آن رفع مشکلات مردم نیست در دست بگیرند.
سردار سرتیپ پاسدار «احمد شفائی» افزود: باید از ظرفیت نخبگان بسیجی استان با همه وجود در مسیر حل مشکلات و چالشهای استان استفاده و بکارگیری شود.
وی اضافه کرد: باید این شبکه را تقویت و اثرگذاری آن را بیشتر و تعاملات و ارتباطات بین افراد مجمع توسعه با متولیان استان بیشتر شود ، همچنین ضرورت همکاری ها توسعه یابد و از ظرفیت بسیجیان آن همه مدیران بهره ببرند.
وی تصریح کرد: باید در حوزه کادرسازی برای تحقق اهداف اسلامی اهتمام جدی ورزید
وی بیان کرد : باید در حوزه تکمیل و به روزرسانی بانک اطلاعاتی مشکلات و چالشهای استان و راهکارهای حل آن اهتمام جدی از خود نشان دهیم و با پیگیری های مکرر و کمک همه افرادی که در این راه نقشی دارند زمینه تسهیل عملیاتی کردن راهکارها برای حل مشکلات و چالشهای استان تلاش مضاعفی کرد.
شناسایی و احصاء ۲۴ اولویت در شهرستان ها و ۱۴ و اولویت در مرکز استان
رئیس مجمع بسیجیان استان هم گفت: در راستای بیانیه گام دوم سند اعتلاء ۱۰ ساله بسیج فرامین امامین انقلاب و سند چشم انداز و نیاز ضرورت جامعه و رسالتی که بسیج بر عهده دارد این مجموعه در سطح کشور طراحی و اجرا شد و تاکنون خدمات قابل توجهی از خود برجای گذاشته است.
«سلطانعلی میر» افزود: این مجموعه با هدف استفاده از فکر و اندیشه ایده، طرح ، مطالبه گری و کمک به دستگاههای اجرایی و دولت که از مجموعه عظیم فکری و اعتقادی هستند به عنوان یک رسالت و فلسفه اصلی این مجامع تعریف و شکل گرفته است.
وی اضافه کرد : این مجموعه از سال ۱۳۹۰ در استان آغاز به کار کرده و ۱۹ مجمع از ۹۳ کارگروه شهرستانی تشکیل و به احصاء مسائل و مشکلات پرداخت است و هفت گروه مختلف در سطح استان مسائل را بررسی و ۲۴ اولویت اساسی در سطح استان احصاء و شناسایی شده است.
وی تصریح کرد : از ۱۹۶ موضوع و مسئله احراز شده ۲۴ اولویت در سطح شهرستان و ۱۴ اولویت در مرکز استان شناسایی و تشکیل شده است که به صورت تخصصی با حضور کارگروه ها و اعضای مجمع بررسی و امروز شاهد ارائه این مباحث هستیم.
وی اظهار کرد : در کارگروه آموزشی و تحقیقات فنی و فناوری فقدان سازوکار نظام مند در جهت شناسایی و رتبه بندی برای بهره برداری از توانمندی نخبگان و فقدان یک توازن مطلوب علمی اقتصادی میان نیاز جامعه و بازار کار وجود دارد.
وی ادامه داد : در کارگروه بهداشت و سلامت و محیط زیست نیز دو چالش شناسایی شده که ضعف بینش و آگاهی مردم نسبت به علم پزشکی نوین و باورهای نادرست نسبت به درمان بیماریهای مهم در بحث تالاسمی ماژور به عنوان یک چالش باید دستگاه اجرایی بر روی آن کار کنند.
رئیس مجمع بسیجیان استان ادامه داد : در کارگروه زنان و خانواده افزایش زنان خودسرپرست و ضعف در تامین معاش خانواده و کودکان معتاد در حوزه فرهنگی و اجتماعی گسترش اعتیاد جوانان و گرایش روزافزون به مواد مخدر صنعتی یک چالش و بحران جدی کشور است.
وی بیان کرد در حوزه اقتصاد بازارچه های مرزی یک فرصت است اقداماتی در مجموعه استانداری انجام شده و این ظرفیت به طور کامل استفاده نمی شود.
وی تصریح کرد: در حوزه مدیریت و حکمرانی به کارگیری نیروهای انقلابی و جهادی و بحث مدیران و جذب نخبگان در حوزه آموزش و تربیت در بحث حوزه ها و عدم انطباق نظام آموزشی فعلی با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است.
میر افزود: کارگروه های چندگانه در سطح شهرستانها نیز تشکیل شده و از ۱۹ مجموعه ۱۲ مجموعه شهرستانی برگزار و اولویت بندی شده است و پنجم مجمع دیگر برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد : در این جلسه به عنوان جلسه پایانی تلقی نمیشود بلکه آغاز کار است البته در برخی گروه ها کار عقب است که با پیگیری و مطالبه گری برای حل مشکلات جامعه باید تلاش کرد.
وی خاطرنشان کرد : دبیرخانه شهید مدرس برای ضمانت اجرایی سازوکارهایی تعریف شده دارد که به عنوان یک فرصت در جمهوری اسلامی ایران و حضور نیروهای انقلابی همراه با دولت برای حل مشکلات به جلو در حال حرکت است.
وی بیان کرد: از مهمترین برنامه های مجمع در گام اول حل مشکلات و احصاء و گام دوم پیگیری مسائل و حل آنها است.
فاصله بین دستگاه های دولتی و نخبگان جامعه باید جبران شود
در ادامه نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: پس از پیروزی انقلاب وارد کننده همه امکانات مورد نیاز خود بودیم اما امروز با تلاش همه نیروهای زبده و انقلابی به خودکفایی رسیدیم که این موضوع مورد توجه کشورهای مختلف شده است.
«فداحسین مالکی» افزود: امروز همه دنیا به ویژه آمریکا و صهیونیست ها متوجه این موضوع شده اند که در حوزه نظامی هرگز تعریف ما نیستند و گزینه نظامی روی میز یک دروغ سیاسی است لذا با جنگ روانی و فتنه اندازی و شیطنتِ بین قومیتهای مختلف سعی در ضربه زدن به ایران اسلامی را دارند.
وی اضافه کرد : ما در مجلس ظرفیت های خوبی داریم و تلاش میشود که عقب ماندگی استان پس از ۴۳ سال را برطرف و استان را بر روی ریل توسعه انداخت.
وی ادامه داد : باید فاصله بین دستگاه های دولتی و نخبگان جامعه را کمتر و جبران کرد لذا دو فراکسیون استانها و فراکسیون استانهای مرزی این آمادگی را دارند که با کمک سران سه قوه در جهت ساماندهی و ظرفیت استانهای شرق کشور برنامهریزی کنند.
مالکی ادامه داد: یک پروژه در تلفیق بودجه مطرح و قید شده است که فرآورده های نفتی از کرمان به سیستان و بلوچستان آن هم پس از سالها منتقل شود و این موضوع در صورت تحقق می تواند تاثیر بسزایی در اقتصاد استان داشته باشد و چنانچه وزیر نفت با آن مخالفت و پافشاری کند وی را استیضاح خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار ما در ادامه برنامه تعدادی از نخبگان بسیجی استان به ارائه بخشهایی از طرحهای خود در زمینه های مختلف در جهت حل مشکلات استان بیان و سپس بیانیه مجمع قرائت که در بخشهایی از آن ضمن محکوم کردن فتنه های اخیر توسط دشمنان بر پیوند مجمع بسیجیان و انقلاب و وحدت همیشگی مردم تاکید شد همچنین پیشرفت های زیادی که در طول ۴۳ سال انقلاب و به ویژه یک سال گذشته انجام شده و به ادامه این روند اشاره و از آمادگی این مجمع در راستای حل مشکلات استان خبر داد. در پایان از ۲۲ نخبه بسیجی و خانواده شهید و مسئولان فعال این مجمع شهرستان های استان تقدیر به عمل آمد.
- نویسنده : ریگی
Wednesday, 16 April , 2025