معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در سفر به زاهدان با اشاره به اینکه تقویت و توسعه پژوهش‌سراها دارای اهمیت است گفت: ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز پژوهش‌سراهای کشور ‌پیش‌بینی شده است

به گزارش پایگاه خبری خبرپردازان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما استان، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در نشست شورای آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان که در استانداری برگزار شد؛ بر توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تاکید.

مهدی کاظمی افزود:  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مبتنی بر آمایش سرزمینی با رویکرد آینده‌ پژوهانه و مشارکت صاحبان سرمایه، دستگاه‌ها و صنایع در مدارس متوسطه از مهمترین سیاست‌های این اداره است.

وی خاطرنشان کرد: برای توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان دوره اول و دوم نظری بر تقویت روحیه کارآفرینی و کسب شایستگی‌های حرفه‌ای دانش‌آموزان تاکید می شود.

 

وی با اشاره به عنوان سال «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» تصریح کرد: چنانچه با نگاه تربیت نسل به این موضوع بنگریم، قطع به یقین آموزش و پرورش زیرساخت اصلی را فراهم می‌کند، همچنین در مدارس متوسطه نظری و هنرستان‌ها زمینه تحقق تولید و اشتغال فراهم می شود.

 

وی یبان کرد: وجود  معدن، شیلات، صنایع دریانوردی، گردشگری و کشاورزی از مهمترین مزیت‌های نسبی سیستان و بلوچستان برای اشتغالزایی است، همچنین در راستای کیفیت بخشی و توسعه عدالت آموزشی از اردیبهشت امسال پویش جهاد علمی ویژه دانش‌آموزان پایه دوزادهم را آغاز شده است که در این پویش معلمان برتر تهران با همکاری مدرسه ماندگار البرز فیلم تدریس خود را ضبط کرده و این فیلم برای تحقق عدالت و نصیب برابر آموزشی در مدارس شبانه روزی مناطق محروم  و جبران کمبود معلم حرفه‌ای و قوی در این مناطق برای آموزش دانش آموزان استفاده می‌شود.

کاظمی در ادامه افزود: در سال تحصیلی آینده این طرح در سه پایه تحصیلی و از ابتدای سال تحصیلی در چهار رشته نظری اجرا خواهد شد.