به گزارش پایگاه خبری خبرپردازان ، مدیر جهاد کشاورزی خا با اشاره به اینکه ۴۸ درصد محصولات باغی خاش را نخلستان هاتشکیل به خود اختصاص داده اند گفت : در شهرستان خاش کشت دو نوع خرمای آبی و دیم رایج بوده و عمده مناطق تولید محصول خرما در خاش مناطق ایرندگان و دهستانهای پشتکوه و کارواندر با افزون بر هفت هزار هکتار است.
مجتبی خاشی افزود: برداشت خرما از گرمترین منطقه خاش’روتک’ از اواخر مرداد آغاز می شودو تا پایان شهریور ادامه دارد.
وی تصریح کرد: ۹۹ درصد سطح زیر کشت خرمای این مناطق را رقم ربی تشکیل می دهد .
خاشی تصریح کرد: منطقه مرزی روتک خاش از ظرفیت بسیار بالایی برای تولید محصول خرمای ارگانیک و با کیفیت و از بازار پسندی داخلی و خارجی مناسبی برخوردار است .
وی اظهار داشت: شغل اصلی مردم مناطق ایرندگان، کارواندر و روتک شهرستان خاش کشاورزی در باغات نخیلات است و بیش از یکهزار نفر به صورت مستقیم در این بخش مشغول به کار هستند.
گفتنی است سطح زیر کشت خرمای دیم در شهرستان خاش حدود ۳ هزار هکتار و خرمای آبی چهار هزار و ۵۰۰ هکتارمیباشد و سالیانه افزون بر ۱۱هزار تن خرما از نخلستانهای شهرستان خاش به بازار عرضه میشود.
Saturday, 19 April , 2025