دومین کنگره بانوان تاثیرگذار سیستان و بلوچستان با حضور استاندار، معاونین استاندار و شماری از مدیران دستگاههای اجرایی همزمان با روز خانواده در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری خبرپردازان ، مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت، زن را عنصر اصلی رشدآفرینی در خانواده و جامعه دانست و بر نقش زنان در اعتلای جامعه توحیدی و رسیدن به پیشرفت اسلامی، ایرانی تاکید کرد.

 

زهرا ابراهیمی با اشاره به نقش بانوان در انتخابات گفت: بانوان با القای افکار و اندیشه‌های صحیح خود می‌توانند منشاء تحول باشند و نقش آنها در شور انتخاباتی و مشارکت حداکثری و نیز در تحولات کشور بسیار مهم و پررنگ است.

 

وی با تبریک روز خانواده گفت: اصلی ترين نهاد جامعه خانواده است كه سعادت و شقاوت جامعه وابسته به خانواده بوده و سرنوشت افراد در خانواده رقم می خورد.

 

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان داشتن جامعه سالم را در گرو داشتن خانواده های سالم دانست و افزود: خانواده به عنوان پايه ای ترين نهاد اجتماعی نقش مهمی در تعيين خط مشی زندگی آحاد جامعه داشته و سلامت آن پيش نياز جامعه سالم محسوب می شود.

 

وی بیان کرد: در دومین جشنواره زنان تاثیرگذار سیستان و بلوچستان بیش از ۱۰۵۲ نفر از بانوان اقدام به ثبت نام در سامانه کنگره ملی بانوان تاثیر گذار کردند که حسب داوری های انجام شده درسطح ملی هشت نفر برگزیده و تجلیل شدند همچنین از هفت فعال در حوزه تحکیم خانواده نیز توامان تجلیل شد.

 

وی با اشاره به اقدامات دفتر در دولت سیزدهم گفت: کسب رتبه عالی در سه سال متوالی حسب ارزیابی مدیریت عملکرد ، بازرسی و امور حقوقی وزارت کشور و انجام ۲۳ فعالیت در حوزه اقتصادی و توانمند سازی برای اولین بار من جمله بوت کمپ های تخصصی ، برگزاری ۱۵ همایش کارآفرینی در شهرستان های استان ، افتتاح خانه های مهارت ، بهره گیری از ظرفیت های موجود در راستای مولد سازی دارایی ها و ایجاد کارگاههای متمرکز ، افتتاح ۲مرکز تجمیعی مهارتی و تولیدی صنایع دستی ، کسب رتبه دوم دراجرای بهینه تفاهم‌نامه وزارت کشور و وزارت میراث فرهنگی ، مهارت آموزی و ایجاد اشتغال در روستاها و تعیین گروههای پشتیبان از مهمترین اقدامات این مدت در حوزه بانوان استان بوده است.

 

مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان عنوان کرد: کسب ۲ دیپلم افتخار در همایش بسیج اصناف کشور، برگزاری ۵۰دوره آموزشی، اولین دپارتمان طراحی لباس، ایجاد اشتغال در ندامتگاه های استان از دیگر کارهای شاخص در این حوزه بوده است. وی افزود درحوزه بین الملل هفت فعالیت برای اولین محقق شد، حضور درهفت کشور و زمینه سازی برای بازارسازی محصولات و منسوجات استان که نهایتا کلیه اقدامات منجر به ارتقاء نرخ مشارکت اقتصادی بانوان در استان شد از دیگر اقدامات حوزه بانوان در دولت سیزدهم بوده است.

 

ابراهیمی گفت: هم اینک سهم ۵۵ درصدی از شرکت های دانش بنیان و صنایع خلاق در اختیار بانوان است.

 

وی گفت: همپنین در حوزه عمرانی ۱۵ فعالیت نظیر ساخت ۲گرمخانه، افتتاح پارک بانوان زاهدان و اتمام کانون فرهنگی شهرستان هیرمند بعد از ۱۲سال اتمام کانون نیکشهر بعد از ۹سال ،تامین اعتبار هشت پارک بانوان، اولین سوله ورزشی در حاشیه شهر ،ساخت سه بازارچه عرضه محصولات، پردیس فرهنگی در مرحله ساخت برای نخستین بار در استان محقق شد.

 

ابراهیمی گفت: در حوزه فعالیت های اجتماعی ، فرهنگی ، حقوقی و بهداشتی نیز ۳۰فعالیت برای اولین بار محقق شد که از شاخص ترین آنها می توان به افتتاح خانه نون و قلم، افتتاح نخستین دفاتر حمایت از حقوق زنان و کودکان در ۶ شهرستان، آغاز بکار چهار مرکز ترک اعتیاد بانوان، ایجاد کتابخانه، مرکز آموزش رایانه ویژه نابینایان ، اولین سلسله همایش های مجازیست ،رویداد سلامت کودک، پایگاه اورژانس بانوان ، ایجاد ۲مرکز شبه خانواده، ایجاد مرکز توانبخشی ،میزهای خدمت حقوقی و قضایی در محلات و انعقاد ۱۰ تفاهمنامه کاری برای تحقق برنامه های تدوین شده نام برد.